een goedkope website laten maken in Den Haag

Zeven op de tien Nederlanders winkelen online

Ruim zeven op de tien Nederlanders kopen wel eens iets via een webwinkel. Ten opzichte van tien jaar geleden is het aantal ‘e-shoppers’ verdubbeld.

In slechts vier Europese landen maken meer mensen gebruik van webwinkels dan in Nederland, meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) vanmorgen. Het Verenigd Koninkrijk gaat aan kop. Vorig jaar waren er ruim 32.000 webwinkels in Nederland. De meeste Nederlanders kopen alleen via websites die in eigen land zijn gevestigd, terwijl een derde ook wel eens buiten de landsgrenzen artikelen koopt. De Europese Commissie wil het makkelijker maken om in andere EU-landen te webwinkelen, onder meer door de tarieven voor pakketbezorging aan te pakken.

Reden genoeg voor de kleine ondernemer om zichtbaar te zijn op het internet. Veel lokale ondernemers blijven hangen in hun traditionele verkoopmethoden maar zien weinig heil in een website en/of webshop. Een gemiste kans! Juist lokale ondernemers zouden meer om zich heen moeten kijken om te overleven in de tijd van online shopping. Als was het maar om klanten in de gelegenheid te stellen om online een bestelling of reservering te doen. Zelfs een bakker of een slager om de hoek kan daar zijn voordeel mee doen.

Speciaal voor het MKB ontwikkelen we betaalbare websites en webshops die aansluiten bij de behoefte van de ondernemer en de klant.