Ons concept

Onze maatschappij is tegenwoordig altijd online. Thuis, onderweg, op het werk én zelfs op vakantie. Als ondernemer, vereniging of stichting kunt u het zich niet meer permitteren om geen website te hebben. Toch zijn er nog vele bedrijven, verenigingen en stichtingen die niet online aanwezig zijn. Anderen kiezen er voor om een middelmatige website in elkaar te laten knutselen door een bekende en constateren dat de vindbaarheid van hun website in bijvoorbeeld Google nihil is.

Websites zijn er uiteraard in alle soorten en maten maar het is een misverstand om aan te nemen dat een professionele website automatisch ook enorm duur moet zijn. Met de komst van Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress is het ontwerp en beheer van en website inmiddels veel minder arbeidsintensief en zo een stuk goedkoper dan pakweg 10 jaar geleden.

Ook wij maken gebruik van WordPress om onze websites te ontwikkelen en hierdoor zijn we in staat om in korte tijd geavanceerde websites op te leveren voor het MKB, stichtingen en verengingen zonder dat hier de hoofdprijs voor betaald hoeft te worden. Ook particulieren zoals hobbyisten, aankomende fotomodellen of verzamelaars maken graag gebruik van onze diensten om niet alleen een mooie website online te krijgen maar ook nog eens een website die uitstekend vindbaar is in o.a. Google.

In drie stappen naar een nieuwe website

Alles begint met een intake. In een eerste gesprek zetten we samen de wensen op een rij. We hebben het over de (online) doelen en wat u graag met uw bedrijf en website wilt bereiken. Na deze intake maken we een korte samenvatting van het gesprek, waarin het doel, de stijl en functionaliteiten beschreven staan die we samen nodig achten. U ontvangt van ons een duidelijke offerte en na akkoord op de offerte gaan we aan het werk met een eerste digitale schets. Na goedkeuring van de schetsen, leveren we binnen uiterlijk vier weken je nieuwe (volledig functionerende) website op.

Om enig inzicht te houden voor onze klanten die niet geheel thuis zijn op het gebied van websites maar wel de noodzaak zien om aanwezig te zijn met een eigen website bieden we onze dienstverlening als een concept aan, verdeeld in drie overzichtelijke modules. Ook binnen deze modules zijn we in staat om maatwerk aan te bieden die past bij de behoefte van de klant en past bij het publiek die de website moet gaan bezoeken.

 

Module Basis

Module Basis is ideaal voor hen die al een eigen domeinnaam hebben en alleen op zoek zijn naar een website en zelf de regie over deze website in eigen handen willen houden.

Module Basis+

Module Basis+ is niet veel anders dan de Module Basis maar heeft als toegevoegde waarde dat wij uw beheer overnemen van beveiligingsupdates en het overige technisch onderhoud van uw CMS, plugins en database.

Module Advanced

Module Advanced is ideaal voor hen die totaal niet thuis zijn in de wereld van het internet. Niet in staat zijn of simpelweg niet de tijd hebben om zich te verdiepen in de achtergrond van de website. Wij verzorgen dan niet alleen het technisch beheer voor u maar plaatsen ook uw nieuwsberichten, wijzigen uw pagina’s waar nodig en onderhouden uw Social Media kanalen.

Maatwerk

Natuurlijk kunt u in elke module extra functionaliteiten in laten bouwen voor uw website. Een kleine greep uit de vele mogelijkheden vind u HIER.