Portfolio

S.V. Loosduinen.nl

De website www.svloosduinen.nl is ons oudste inmiddels nog bestaande website. Sinds oktober 1998 in eigendom en tot vandaag de dag in ons volledig beheer. De website is een goed voorbeeld hoe men haar leden kan informeren op een heldere wijze. Berichten worden dagelijks toegevoegd door de secretaris van de vereniging of door ons. Deze website heeft een groot bereik door de inzet van Social Media, elk nieuw bericht wordt automatisch ook gepubliceerd op Facebook en Twitter.

Tattoo The Hague.nl

Voor de oudste tatoeëerder van Den Haag hebben we Tattoo The Hague.nl compleet opnieuw opgezet. In tegenstelling tot zijn directe concurrenten bleek zijn website sterk verouderd. Door de nieuwe website is een inhaalslag gemaakt en is deze website inmiddels goed te vinden in Google. Het technisch beheer is in onze handen en dankzij onze uitgebreide documentatie worden berichten en de fotogalerijen door de eigenaar zelf bijgehouden. E.e.a. naar grote tevredenheid van beide partijen.

Bob's Carparts

Bob's Carparts is inmiddels een begrip in de Automotive branche. We hebben deze website standaard opgeleverd voor de klant inclusief een uitvoerige nieuwsbrief module. De eigenaar plaatst meerdere keren per dag nieuwsberichten die vervolgens ook worden doorgelinkt naar zijn Social Media kanalen. Door de juiste Google SEO optimalisatie zijn de producten en berichten goed aanwezig in Google. Een prima schoolvoorbeeld voor de beginnende ondernemer. 

Houtstikkeleuk.nl

Onze webshop Houtstikkeleuk.nl is een voorbeeld van een standaard webshop met verschillende artikelen en categorieen. Bestellingen kunnen eenvoudig worden geplaatst en het afrekenen gebeurd met iDeal met een beveiligde verbinding via uw eigen bank. De webshop kan worden ingericht met een geavanceerd voorraadbeheer systeem en bestellingen worden incl. de omzet perfect begeleid incl. automatische meldingen naar de klant per e-mail.

Trimsalon Zoey.nl

Trimsalon Zoey.nl is een prima voorbeeld voor onze module Basis. Eenmalig opgezet en het volledige beheer inclusief de benodigde documentatie overgedragen aan de eigenaar.

Geen extra functionaliteiten maar wel prima vindbaar in Google en goed te zien op een tablet of mobiele telefoon. Helder en functioneel.

Eckhardt Fotografie.nl

Wat opvalt aan onze website EckhardtFotografie.nl is vooral de sliders met grote foto's die deze website bezit. Het oog wordt zo verleid naar de voorbeelden van fotografie waarna de tekst onder de slider het verhaal van de bewuste pagina verteld. Toegevoegd met verschillende fotogalerijen en een bescherming tegen het opslaan van de foto's, maakt dat deze website inmiddels een beproefd concept is gebleken in combinatie met de juiste koppeling van Social Media

Het heeft weinig toegevoegde waarde om alle websites op een enkele pagina te vermelden die we sinds 1998 hebben gemaakt. Dat zou wat teveel van het goede zijn. Wel willen we u graag enkele voorbeelden laten zien van de mogelijkheden die we voor u kunnen bieden. U krijgt dan een idee van onze verschillende modulen en de verschillende manieren van beheer zoals hierboven staat beschreven.

Daarnaast werken we ook met grote regelmaat voor derden zoals ICT bedrijven of grafisch vormgevers. Websites gemaakt voor derden worden door ons uiteraard niet op deze website gepubliceerd.