Over ons

De wereld is niet meer voor te stellen zonder toegang tot internet en de enorme hoeveelheid informatie die hierdoor tot ons komt. Toch is het fenomeen internet in de hoedanigheid zoals we die nu kennen pas sinds 1996 bekend bij het grote publiek. Wij zijn al jaren geïntrigeerd door het medium internet en zijn er uiteraard ook op vele verschillende manieren betrokken bij deze geweldige bron van informatievoorziening.

In het prille begin van het internet waren we er al snel bij om het medium van de toekomst met open armen te ontvangen. De eerste internetpagina´s werden door ons al in 1998 op het internet geplaatst en niet veel later volgden de eerste websites van ons hand. Toen nog dapper geschreven in HTML met een texteditor. Gelukkig is de techniek inmiddels sterk verbeterd en helpen geavanceerde software programma´s en complete Content Management Systemen ons om onze klanten optimaal te kunnen helpen om zichtbaar te zijn op het internet op de manier zoals ze willen.

Eckhardt Media is een geregistreerde handelsnaam van Eckhardt Fotografie maar dat had net zo makkelijk andersom kunnen zijn. Eckhardt Fotografie is in 2012 ingeschreven als bedrijf bij de Kamer van Koophandel maar zoals gezegd worden er sinds 1998 al websites door ons ontwikkeld voor verenigingen, stichtingen en bedrijven.

Fotografie en het maken van websites zijn beide een passie voor ons. In beide gevallen streven we naar uitstekende resultaten zonder dat hiervoor de hoofdprijs betaald moet worden door onze klanten. We willen onze producten toegankelijk maken om onze klanten in staat te stellen hun doel te bereiken. Of dit nu een mooie portretfoto is van een gezin voor aan de muur, een bijzondere bruidsreportage door twee fotografen, een website voor eenmansbedrijfje, een vereniging of een geavanceerde webshop voor een commercieel bedrijf.

Graag denken we mee met onze klanten en zoeken naar mogelijkheden om hem of haar optimaal te kunnen ondersteunen in hun doel. Vooral beginnende ondernemers met een beperkt budget helpen we graag op weg om succesvol te worden. Samen zoeken naar de mogelijkheden van de juiste informatie op het internet en de juiste inzet van Social Media. In onze beleving zijn de kansen en mogelijkheden onuitputbaar en onze kennis van techniek en online contentstrategie zijn hierbij belangrijke instrumenten.

Voor elke website die wij ontwikkelen zoeken we naar de juiste balans van het uiterlijk, de technische mogelijkheden en de juiste informatievoorziening. Websites met veel toeters en bellen zoals video´s en vloeiende animaties zijn niet per definitie de beste websites als het gaat om de juiste boodschap over te brengen. Helder en duidelijk is onze insteek met het oog op de juiste boodschap die de website moet uitstralen.

Zowel fotografie als webdesign doen we niet fulltime, we hebben geen bedrijfspand en geen lease auto van de zaak. Ook hebben we geen personeel in dienst en hoeven we onze diensten niet uit te besteden aan derden. Onze kosten zijn hierdoor beheersbaar en dat maakt dat we onze diensten kunnen aanbieden die qua prijsstelling vele malen lager liggen dan u wellicht gewend bent na een korte zoektocht op het internet.

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw website? Iemand die met u mee denkt zonder dat de teller blijft lopen? Een persoonlijke communicatie zonder lastige technische termen? Neemt u dan eens vrijblijvend contact met ons op. In een persoonlijk gesprek kunnen we vrijblijvend van gedachten wisselen over de wederzijdse verwachtingen en bespreken we de mogelijkheden. Aansluitend kunnen we voor uw een vrijblijvende offerte op maat aanbieden.

 

Barbara & Wilco Eckhardt