Maatwerk

Geen website is hetzelfde qua uiterlijk, inhoud en doelstelling. Al onze websites zijn dan ook altijd maatwerk. Wij leveren dan ook uitsluitend websites die naadloos aansluiten bij de wensen en eisen van de klant.

Maatwerk op het internet is bijna niet volledig te beschrijven. De meest voorkomende willen we graag even benoemen:

Domeinregistratie & Webhosting
Een website begint met een passende domeinnaam en webhosting. Wij verzorgen voor u de domeinregistratie, de webhosting en de koppeling van de noodzakelijke databases aan uw website. Indien gewenst verzorgen we het contract met het hostingbedrijf het het technisch onderhoud van de webhosting en databases op basis van een jaarcontract.

E-mailadressen en aliassen
Naast de domeinregistratie voor uw website kunnen we ook uw bijhorende e-mailadressen beheren op basis van POP3 of IMAP of we verzorgen dat u gewenste e-mailadressen worden doorgestuurd naar reeds bestaande e-mailadressen.

Nieuwsbrief
Wilt u uw klanten of leden op regelmatige basis voorzien van het laatste nieuws in de vorm van een nieuwsbrief per e-mail? Wij kunnen voor een een nieuwsbriefmodule opzetten en uw database van e-mailadressen beheren conform de wettelijke richtlijnen. Uw abonnees van de nieuwsbrief kunnen desgewenst per nieuwsbrief hun abonnement opzeggen of wijzigen. Indien gewenst kunnen we een passende standaard nieuwsbrief template aanmaken zodat u zelf in staat bent zonder enige kennis van HTML om nieuwsbrieven zelf te versturen wanneer u dat wilt. Uiteraard kunt u het verzenden van nieuwsbrieven ook aan ons overlaten.

Formulieren
Een contactformulier om bezoekers van uw website eenvoudig in contact met u te laten komen is standaard in al onze websites maar wellicht wilt u meer complexere formulieren in uw website. Formulieren waarmee uw klanten of leden zich kunnen inschrijving als lid of zich kunnen inschrijven voor een bepaald event. Wij verzorgen dat ale deze complexe informatie eenvoudig tot u komt in een overzichtelijke e-mail of wordt opgeslagen in een database

Portfolio
Wilt u op uw website laten zien wij u bent en wat u allemaal kunt of gemaakt heeft? U bent een fotograaf, kunstenaar of misschien wel een aankomend model. Wij verzorgen een portfolio of mooie fotogalerij van uw werk in uw website waar u trots op kunt zijn.

Webshop
U wilt verkopen via het internet maar weet niet hoe u via het internet extra inkomsten kunt genereren? Wij bouwen voor u een webshop die zo uitgebreid is als u dat wilt met een uitgebreide backoffice om uw bestelling optimaal te kunnen monitoren en uiteraard kunnen de betalingen verlopen via bankoverschrijving, VISA, Mastercard, iDeal of PayPal. Of het nu gaat om 10 producten of misschien wel 10.000.

Productfotografie voor webshops
U wilt producten of diensten verkopen via uw webshop maar beschikt niet over uw eigen afbeeldingen? Wij verzorgen voor uw de volledige productfotografie van al uw producten en verwerken deze in uw webshop inclusief de bijhorende omschrijvingen en tags voor optimale SEO.

Social Media
Hoe u het ook went of keert, met een website of webshop alleen zal u niet in staat zijn om uw gewenste doelgroep te benaderen. Een koppeling met de meest gangbare Social Media zoals FaceBook, Twitter en/of Google+ is dan ook zeer gewenst. Wij kunnen voor u deze Social Media kanalen opzetten en met elkaar koppelen zodat uw berichten automatisch verschijnen op alle gewenste kanalen.

SEO (zoekmachine optimalisatie)
Natuurlijk wilt u dat uw website op de eerste plaatst staat in Google na het intypen van een relevant zoekwoord door uw potentiële klanten of leden. Google en ook andere zoekmachines hebben ieder hun eigen technieken om zoekresultaten te filteren en daar kunt u uw website op inrichten. Wij kunnen uw website zo inrichten dat uw website of webshop optimaal gebruik maakt van deze technieken hetgeen uw een boost kan geven in de positie (ranking) in de zoekresultaten van Google.

Natuurlijk is er nog veel meer maatwerk te beschrijven over wat wij voor u kunnen betekenen om uw website tot een succes te maken. Graag bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen en eisen zodat we u vrijblijvend kunnen informeren over onze mogelijkheden.

KLIK HIER voor een overzicht van onze standaard modulen die we desgewenst kunnen uitbreiden met bovengenoemde extra functionaliteiten.