gratis website scan voor winkeliers

Een gratis website scan voor winkeliers

De zelfstandige winkelier heeft het niet gemakkelijk. Al jaren speelt de economische crisis en de opkomst van internet hen parten. Ze voelen de druk van ketenbedrijven en de grote internetwinkels zoals, Zalando, Wehkamp en Bol.com. Veel winkeliers hebben geen effectief antwoord op deze ontwikkelingen. Winkeliers zonder webwinkels moeten zorgen dat ze meer doen aan hun online vindbaarheid. Anders missen ze de slag om de consumenten die op een nieuwe manier winkelen. Het nieuwe winkelen houdt in dat consumenten steeds meer eerst online op zoek gaan naar wat voor product of dienst ze willen hebben en pas daarna kiezen hoe en waar ze het gaan kopen.

De lokale slager, de bakker en de groenteman e.d. hebben vaak ooit wel eens een website op het internet laten plaatsen maar weten niet goed hoe deze te gebruiken in hun traditionele businessmodel. De klant moet fysiek in de winkel komen om omzet te kunnen behalen maar hebben geen idee hoe hun klanten online te benaderen.

Wij bieden nu een gratis en persoonlijke scan aan van uw website door uw website te bezoeken en uitvoerig te analyseren of uw website voldoende is ingericht om uw kansen op het internet goed te benutten. Niks geen automatische software maar een persoonlijk en vrijblijvend advies.

KLIK HIER voor meer informatie over onze gratis scan voor winkeliers.