Productfotografie door Eckhardt Fotografie in Den Haag

De juiste foto’s maken je website onderscheidend

Een belangrijk item van je website is het gebruik van de juiste afbeeldingen. Het liefst je eigen afbeeldingen die een beeld geven van je bedrijf en/of je producten. Het gebruik van stockfoto’s van de vele bekende beeldbanken dient tot een minimum beperkt te worden. Ze zijn te algemeen en geven geen goed beeld van je eigen bedrijf en/of producten.

Een eigen webshop opzetten doe je niet met foto’s die via Google zijn te vinden bij je concurrenten. Foto’s van producten in de categorie ’13 in een dozijn’ zijn zeker geen garantie voor spetterende verkopen in je webshop. Wij maken productfoto’s op locatie en/of in onze eigen thuisstudio met passie. Op het internet maakt de juiste foto het product en is bepalend voor de aankoop. Beter goed investeren dan blijvend achter de feiten aanlopen.

Voor de kaasboer om de hoek is het vrij eenvoudig om foto’s met verschillende soorten kaas aan te kopen bij een beeldbank maar hiermee maakt hij zijn website niet onderscheidend van de rest. Kaas is immers ook te zien in de supermarkt of op de markt dus waarom algemene foto’s van een kaas op je website plaatsen? Het zal de verkoop in ieder geval niet bevorderen!

Goede foto’s voor een website voor een winkelier, of willekeurig andere kleine ondernemer, geven een duidelijk beeld van de winkel, het personeel en de producten. Natuurlijk laat een kaasboer graag zijn kaas zien maar dan wel een flinke kaas in zijn eigen handen, voor zijn eigen winkel of samen met de rest van het personeel. Een website voor het MKB is het perfecte digitale visitekaartje van het bedrijf dus maak er goed gebruik van!

Wij combineren de best passende foto’s bij het best passende ontwerp van de website. Geen flitsende bewegende beelden over het scherm met veel ‘toeters en bellen’ maar mooie foto’s van het bedrijf gecombineerd met heldere teksten in een overzichtelijke website. De website moet een toegevoegde waarde zijn voor het bedrijf en informatief voor elke potentiële klant die de website bezoekt.

Eckhardt Fotografie en Eckhardt Media zijn zo de perfecte partner voor het MKB. Wij maken de juiste bedrijfsfoto’s, duidelijke productfoto’s en heldere websites en webshops tegen lage tarieven. Laat je vrijblijvend eens informeren naar onze mogelijkheden. We komen graag naar u toe om te bespreken hoe we u het beste kunnen helpen.